Η Ελένη Φιλίνη εισβάλλει στο «Κάτω Παρτάλι» την άλλη εβδομάδα. «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα κάνω τον συγκεκριμένο ρόλο στο «Κάτω Παρτάλι», αφού μόλις διάβασα τα επεισόδια, ξεκαρδίστηκα στα γέλια, τον βρήκα πολύ ιδιαίτερο και πολύ κωμικό ταυτόχρονα.

Η Φιλιώ, που υποδύομαι, είναι μια γυναίκα σκληρή, χήρα εδώ και χρόνια που δέχεται για λίγο στο σπίτι της τον Κωνσταντίνο, τη Βίβιαν και τον Μανώλη, αφού την χιλιοπαρακαλούν προκειμένου να μην περάσουν τη νύχτα στην ύπαιθρο.

Όπως αναφέρει το tvzapping.gr σύντομα, όμως, θα διαπιστώσουν ότι καλύτερα θα ήταν για αυτούς να έμεναν έξω. Να φανταστείτε ότι η πρώτη της εικόνα που αντικρίζουν είναι με εκείνη ντυμένη στα μαύρα να κρατά μια μεγάλη καραμπίνα» τονίζει η ηθοποιός.

Το τρομακτικό σκηνικό συμπληρώνουν τα δύο παιδιά της Φιλιώς, «το αγόρι και το κορίτσι», όπως τα συστήνει αυστηρά στους νεοφερμένους, τα οποία δεν θυμίζουν σε τίποτα δύο φρόνιμα και καλοκάγαθα πιτσιρίκια, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ…επιτίθενται με τον τρόπο τους στους Αθηναίους που ήρθαν να χαλάσουν την ηρεμία τους.

Το όλο γύρισμα παραπέμπει λίγο στην Οικογένεια Άνταμς. «Νομίζω ότι είναι λίγο κλείσιμο ματιού στο θεατή αυτό, καθώς όπως είναι γραμμένο και όπως στήθηκε η οικογένεια σκηνοθετικά, η οικογένεια της Φιλιώς είναι λίγο Οικογένεια Άνταμς.