Ανήμερα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, οι συνδρομητές των Novacinema θα ζήσουν το απόλυτο ερωτικό cineσθημα. Στα Novacinema 1 και Novacinema HD έρχεται, σε Α’ τηλεοπτική προβολή στις 22:00, η αισθηματική κωμωδία «Χτυποκάρδια στο γραφείο» που διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50. Παράλληλα, τα καλύτερα αισθηματικά ρομάντζα της μεγάλης οθόνης έρχονται στο Novacinema 4, ανεβάζοντας στα ύψη το ερωτικό θερμόμετρο, μέσα από ένα μαραθώνιο ταινιών µε θέμα το φτερωτό θεό.

Το αφιέρωμα του Novacinema 4 αρχίζει από τις 07:25, με την κωμωδία «Πέντε χρόνια αρραβώνας» και τους Τζέισον Σιγκέλ και Έμιλι Μπλαντ να εγκλωβίζονται σε έναν ατελείωτο αρραβώνα. «Βαριά Ερωτευμένος» καταφθάνει στις 09:30 ο Τζακ Μπλακ, στο πλάι της Γκουίνεθ Πάλτροου. Στις 11:25, θα προβληθεί η κωμωδία «Ο έρωτας κρατάει 3 χρόνια», στην οποία ένας κριτικός λογοτεχνίας γράφει ένα βιβλίο κατά του έρωτα, αλλά στη συνέχεια συναντά τη γυναίκα της ζωής του.

Η Κάμερον Ντίαζ και η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστούν στην ταινία «The Holiday», που θα προβληθεί στις 13:05. Στο Παρίσι ερωτεύονται και παντρεύονται ο Μπίλι Κρίσταλ και Ντέμπρα Γουίνγκερ στην ταινία «Όταν κάποιον αγαπάς» (15:20). «Πρωτοσέλιδος Έρωτας» γίνεται στις 17:05 η σχέση του Νικ Νόλτε και της Τζούλια Ρόμπερτς, ενώ στις 19:10 ο Τζέραρντ Μπάτλερ και η Τζέσικα Μπιλ έρχονται στην οθόνη του Novacinema 4 «Παίζοντας με την αγάπη».

Τρεις ιστορίες για την αγάπη, που στο τέλος ξεπερνά κάθε εμπόδιο παρουσιάζονται στην ελληνική blockbuster συμπαραγωγή της Nova «Love In The End» (21:00), με τους Κατερίνα Γερονικολού Πάνο Βλάχο, Νικόλα Αγγελή, Μυριέλλα Κουρέντη, Λεωνίδα Καλφαγιάννη και Τζωρτζίνα Λιώση. Ακολουθεί στις 22:40 η ευχάριστη ρομαντική κομεντί «Η καμαριέρα», με τους Τζένιφερ Λόπεζ και Ράλφ Φάινς. Το αφιέρωμα του Novacinema 4 ολοκληρώνεται με τις ταινίες «Στη Ρώμη με αγάπη» (00:25) και «Αβάσταχτη γοητεία» (02:15).