Οι εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου για την 3η αγωνιστική του Eurocup είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες ΠΑΟΚ – Άνκαρα και Πανιώνιος – Νεπτούνας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, θα υποδεχθεί την Άνκαρα και θα επιδιώξει να πάρει το τρίτο σερί «ροζ φύλλο» αγώνα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα καλυφθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Κωστή Μπότσαρη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Στο άλλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος, ο οποίος προέρχεται και αυτός από το θετικό ξεκίνημα με το «2 στα 2» στον 8ο όμιλο θα αντιμετωπίσει την Νεπτούνας, επιδιώκοντας να πετύχει την 3η νίκη. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα καλυφθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ματίκα.