Η 3η αγωνιστική της Basket League έρχεται με σπουδαία ματς στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 16:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την Κρήτη τον αγώνα της ομάδας του Ρέθυμνο Aegean με τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι με την συμπαράσταση των φιλάθλων τους θα επιδιώξουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά που θα επιδιώξει να φύγει αλώβητος.

Επίσης, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 17:00 θα παρακολουθήσουν από τα Τρίκαλα τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Σάββατο 26/10 16:00 Ρέθυμνο Aegean – ΠΑΟΚ, Novasports 3, σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζανετάκη

Δευτέρα 28/10 17:00 Τρίκαλα ΒC Aries – Παναθηναϊκός, Novasports 1, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Χρήστου Καούρη

Επίσης οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md3 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Basket League.