Στη Νέα Ζηλανδία ταξίδεψαν χθες, στην πρεμιέρα του τηλεοπτικού παιχνιδιού Globetrotters, ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του Αντελίνα.

Ο γνωστός τραγουδιστής θαύμασε τις αιθέριες υπάρξεις και η σύζυγός του εκνευρίστηκε πάρα πολύ. «Τι λιγούρης είσαι; Σκέψου τι κάνεις όταν είσαι μόνος σου!. Βλέπουμε κι ωραίες γυναίκες, ο Χάρης δηλαδή τις έχει δει όλες!» είπε στην κάμερα η Αντελίνα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε «τα εν οίκω με εν δήμω… Ούτε που θυμάμαι ποια ήταν!» με την σύζυγό του να του απαντά: «Απορώ την πατσαβούρα που σου άρεσε!».

Δείτε το βίντεο:

Στο παιχνίδια τρία ζευγάρια ξεκινούν από τρία διαφορετικά σημεία του πλανήτη, έχοντας από ένα κινητό τηλέφωνο το καθένα. Από εκεί καλούνται να διαγράψουν τρεις διαφορετικές διαδρομές και να περάσουν από 12 διαφορετικές χώρες.

Η αποστολή είναι κοινή: να περάσουν τις δοκιμασίες που θα τους ανατεθούν και σχετίζονται με τις συνήθειες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου, που επισκέπτονται.

Από κάθε προορισμό τα ζευγάρια πρέπει να φέρουν μαζί τους συγκεκριμένα αντικείμενα τα οποία θα αποτελούν απόδειξη ότι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή τους.Το πρώτο ζευγάρι που θα περάσει και από τις 12 χώρες και θα μαζέψει τα αντίστοιχα αντικείμενα θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στεφθεί νικητής.

Ο Πέτρος Πολυχρονόπουλος από την Αθήνα θα παρακολουθεί την πορεία των ζευγαριών, θα αποφασίζει και θα οργανώνει τις αποστολές τους.

Το ζευγάρι που θα κερδίσει θα προσφέρει 30.000 ευρώ σε ίδρυμα της επιλογής του. Τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια θα προσφέρουν από 10.000 ευρώ σε ιδρύματα επίσης δικής τους επιλογής.