Μήνυση για διάρρηξη στο γραφείο του στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, υπέβαλε στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής, ο συντονιστής του πρώτου προγράμματος της ΕΡΑ, Γιώργος Αντωνίου.

Ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι «τα κακοποιά στοιχεία παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την κλειδαριά και έκλεψαν δημόσια έγγραφα, καταστάσεις εργαζομένων, καταστάσεις μισθοδοσίας, προτάσεις της Επιτροπής Προγράμματος, υπηρεσιακή αλληλογραφία, αλλά και προσωπικά αντικείμενα».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Αντωνίου αναφέρει:
«Μόλις πριν από λίγο κατέθεσα μήνυση για τη διάρρηξη στο γραφείο μου στην πρώην ΕΡΤ. Τα κακοποιά στοιχεία παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την κλειδαριά και έκλεψαν δημόσια έγγραφα, καταστάσεις εργαζομένων, καταστάσεις μισθοδοσίας, προτάσεις της Επιτροπής Προγράμματος, υπηρεσιακή αλληλογραφία, αλλά και προσωπικά μου αντικείμενα. Προφανώς αναζητούσαν άλλα στοιχεία, που αφορούν στις έρευνες για τα σκάνδαλα και τα φοβερά ντοκουμέντα που εκθέτουν πολλούς! Ήθελαν να κλέψουν ό,τι ενοχοποιεί τους πρωταγωνιστές, τους ηθικούς, αλλά και φυσικούς αυτουργούς κακουργηματικών πράξεων.

Λυπάμαι για το κατάντημα εκείνων που έχουν αναλάβει την δήθεν περιφρούρηση της περιουσίας του ελληνικού Λαού, υπέρ του οποίου δήθεν κόπτονται. Η περιφρούρηση αποδείχθηκε, εκ των πραγμάτων, ανύπαρκτη. Η πρώην ΕΡΤ έχει καταληφθεί. Και ο Νόμος έχει καταλυθεί!»

Το newsbeast.gr ήταν εκεί και φωτογράφισε το γραφείο του δημοσιογράφου

Δείτε όλες τις εξελίξεις για την ΕΡΤ