Κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές και Οσκαρικές επιτυχίες από την πλούσια ταινιοθήκη της Miramax, θα συνεχίσουν να μεταδίδονται στη Nova.

Η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελλάδα, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με το μεγάλο αμερικανικό στούντιο και οι συνδρομητές της θα απολαμβάνουν πλούσιο θέαμα στα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema.

Μεγάλες ταινίες, όπως «Επιστροφή στο Cold Mountain», «Ο Άγγλος Ασθενής», «Φρίντα» «Κοφτερό Λεπίδι», «Η Ζωή είναι Ωραία» και «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ», ήταν μόνο μερικές από τις οποίες μεταδόθηκαν τους τελευταίους μήνες στην οθόνη της Nova. Η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα θα συνεχίσει και για τα επόμενα χρόνια να παρουσιάζει τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες της Miramax, όπως το μοναδικό μιούζικαλ «Σικάγο», το Οσκαρικό «Θέα στον Ωκεανό», την εξαιρετική «Θέα από Ψηλά» με την Γκουίνεθ Πάλτροου και την πολυαγαπημένη ταινία φαντασίας «Οι Αδελφοί Γκρίμ». Στις προβολές περιλαμβάνονται επίσης εξαιρετικές ταινίες, όπως «Σταγόνες Αγάπης», «Cop Land», «Τα Τέσσερα Φτερά», «Σε Επικίνδυνη Τροχιά», «Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ», «H Κόρη του Αφεντικού».

Σημειώνεται ότι η νέα συμφωνία εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση των ταινιών μέσω PC & tablets, καθώς επίσης και μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand, υποστηρίζοντας τη στρατηγική της Nova για διάθεση κινηματογραφικού περιεχομένου, μέσω των νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών που θα λανσάρει στο προσεχές διάστημα.

Με τέσσερα κινηματογραφικά κανάλια μεταφέρεται η μαγεία της μεγάλης οθόνης στη Nova: «Πρώτη προβολή» στο Novacinema 1, το κανάλι με τις πρεμιέρες. «Τα καλύτερα» βρίσκονται στο Novacinema 2, το κανάλι που παίζει τις ταινίες που ξεχώρισαν. «Καθαρή αδρεναλίνη» ανεβάζει το Novacinema 3, το κανάλι της δράσης και της περιπέτειας. «Πάθος για ζωή» στο Novacinema 4, το κανάλι της ζωής μας.