Σκηνές από τα παρασκήνια της παράστασης «Sorry… I’m Greek» του Λάκη Λαζόπουλου θα προβάλει την Τρίτη 11 Ιουνίου, ο Alpha.

Η παράσταση του δημοφιλούς κωμικού παρουσιάστηκε σε εννέα ευρωπαϊκές πόλεις. Σε ρόλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή ο Λάκης φώναξε «Sorry… I’m Greek», σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και πόλεις, όπως Παρίσι, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Μόναχο και Ζυρίχη.

Στην παράσταση ο δημοφιλής καλλιτέχνης σατίρισε γνωστούς πολιτικούς όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Καραμανλής και ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Κεντρικός ήρωας της παράστασης ένας τσολιάς μαζί με τον οποίο παρουσιάζονται και πρόσωπα της ελληνικής κοινωνίας τα οποία διηγούνται τις ιστορίες τους και προσπαθούν να καταλάβουν πώς φτάσαμε στην κρίση.

Στις σκηνές από το backstage θα δούμε πρόβες, συνεντεύξεις αλλά και χαρακτηριστικές στιγμές με το Λάκη Λαζόπουλο και τους συνεργάτες του.

Ακόμη, θα προβληθούν δηλώσεις γνωστών καλλιτεχνών που παρακολούθησαν την παράσταση ή βρέθηκαν μαζί του. Μεταξύ αυτών, ο Νίκος Αλιάγας, η Χάρις Αλεξίου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που εμφανίστηκε μαζί του στο Λονδίνο.