Για έκτη συνεχή χρονιά, στο Star «όποιος γυρίζει, κερδίζει» με τον «Τροχό της Τύχης», που επιστρέφει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το δημοφιλές παιχνίδι (θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8/9) επιστρέφει ανανεωμένο και πιο συναρπαστικό από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, ακόμα περισσότερα μετρητά και βέβαια το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο μακροβιότερος παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» στην Ελλάδα, δηλώνει πανέτοιμος να υποδεχθεί πάντα με χαμόγελο και καλοπροαίρετο χιούμορ, τους νέους παίκτες και το υπέροχο κοινό. Μαζί του η εντυπωσιακή Βάλια Χατζηθεοδώρου, που θα αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Φέτος, ο «Τροχός» θα προβάλλεται από Κυριακή έως Παρασκευή στις 18:40 στο Star, ενώ αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον με νέες προσθήκες και αλλαγές. Στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης, που έχει τα περισσότερα χρήματα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη.

Ποια είναι η νέα τηλεοπτική παρτενέρ του Πέτρου Πολυχρονίδη

Η 27χρονη Βάλια Χατζηθεοδώρου έχει σπουδάσει αισθητική αλλά εργάζεται από τα 18  ως μοντέλο με συμμετοχές σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Έχει δική της στήλη ( Valia’s Choice) σε site, όπου μιλάει για θέματα μόδας, ομορφιάς και well being είτε μέσα από άρθρα, είτε μέσα από βιντεάκια μικρού μήκους. Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο κατά 22 χρόνια μικρότερος αδελφός της ενώ στον ελεύθερο χρόνο της κάνει pilates, πηγαίνει κινηματογράφο και βλέπει… «Τροχό της Τύχης»!