Το πρωτάθλημα της Premier League ρίχνει την αυλαία την Κυριακή 19 Μαΐου στις 18:00 και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν ταυτόχρονα και σε παράλληλη μετάδοση τους αγώνες Τσέλσι – Έβερτον (Novasports 1 & Novasports 1 HD), Νιουκάστλ – Άρσεναλ (Novasports 3) και Τότεναμ – Σάντερλαντ (Novasports 7).

Από την στιγμή που έχει κριθεί ο τίτλος και η μάχη για την παραμονή, το ενδιαφέρον στην 38η και τελευταία αγωνιστική της Premier League, στρέφεται στην έξοδο στην Ευρώπη. Στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι λίγες ώρες μετά τον τελικό του Europa League, υποδέχεται την Έβερτον και θέλει τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», η Νιουκάστλ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ με τους «κανονιέρηδες» να θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να «κλειδώσουν» την θέση για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, ελπίζοντας παράλληλα και σε απώλειες της Τσέλσι, με την προσδοκία να καπαρώσουν εκείνοι την 3η θέση.

Την ίδια στιγμή η Τότεναμ που ακολουθεί καταπόδας την Άρσεναλ, θα αντιμετωπίσει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την Σάντερλαντ και θα επιδιώξει τη νίκη, περιμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα της συμπολίτισσας σας παίρνοντας εκείνη το εισιτήριο για την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών Novasports έχει ως εξής:

Κυριακή 19 Μαΐου

18:00 Τσέλσι – Έβερτον από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

18:00 Νιουκάστλ – Άρσεναλ από το Novasports 3 σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη

18:00 Τότεναμ – Σάντερλαντ από το Novasports 7 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου