Τον γνωρίσαμε πέρυσι, όταν με τα μοναδικά ταχυδακτυλουργικά του είχε μαγέψει κριτές και κοινό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Και, φέτος, είπε να επιστρέψει στα ίδια μέρη με νέα κόλπα, πιο συναρπαστικά. Ή καλύτερα, πιο… σκοτεινά, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε.

Ο λόγος για τον ταχυδακτυλουργό Amazing Dio, ο οποίος στον περσινό κύκλο του show του ΣΚΑΪ, είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά. Και φέτος, επέστρεψε με άγριες διαθέσεις, βάζοντας στο κόλπο και τον Γιώργο Λιανό.

«Φέτος θα ήθελα να μπλέξω λίγο με τα πιο σκοτεινά κομμάτια της ταχυδακτυλουργίας» είπε στον πρόλογο του. Στη συνέχεια, ζήτησε από τους τρεις κριτές να διαλέξουν από έναν φάκελο, από τους τέσσερις που βρίσκονταν μπροστά τους, οι οποίοι κριτές δεν γνώριζαν πως καθένας φάκελος αντιστοιχούσε σε έναν αριθμό από τα κουτιά που βρίσκονταν στη σκηνή. Σε ένα από αυτά βρισκόταν μέσα Γιώργος Λιανός, ενώ ο Amazing Dio θα έκοβε τα κουτιά στη μέση με ένα αλυσοπρίονο!

Η αγωνία «χτύπησε» κόκκινο και όλοι παρακολουθούσαν με αγωνία την εξέλιξη. Τελικά, ο φάκελος που αντιστοιχούσε στο κουτί, όπου βρισκόταν μέσα ο Λιανός δεν είχε επιλεχθεί από τους κριτές και αποφεύχθηκαν τα… χειρότερα! Ήταν, πάντως, ένα νούμερο με μπόλικο σασπένς.