Νέα πρόσωπα, νέες λαχταριστές συνταγές από τη Δευτέρα 21 Μαΐου στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη στον ΣΚΑΪ.

Οι καλεσμένοι της εκπομπής, παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Εβδομάδα 21 Μαΐου -25 Μαΐου 2012

Τη Δευτέρα 21 Μαΐου ο Chef Χρήστος Παπαγεωργίου φτιάχνει φαγητά με καλοκαιρινά φρούτα : Κοτόπουλο που συνοδεύεται από σαλάτα με πεπόνι και τσουρέκι με ψητό νεκταρίνι! Μια απλή πατατοσαλάτα με φέτα και δυόσμο συμπληρώνει το μενού.

Την Τρίτη 22 Μαΐου φτιάχνουν συνταγές που κράτησαν από τα ταξίδια τους ο Νίκος Τριβουλίδης και ο Μάνος Βυνιχάκης. Ο Νίκος φτιάχνει την παραδοσιακή τορτίγια με όλα της τα μυστικά και μια λευκή σούπα γκασπάτσο, ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του χρόνου! Ο γνωστός make up artist, Μάνος Βυνιχάκης στην στήλη της ημέρας, μοιράζεται μαζί μας την φημισμένη συνταγή του για το κέικ καρότου.

Την Τετάρτη 23 Μαΐου ο Chef Ιωσήφ Μπεϊντάρης φτιάχνει συνταγές με πιπεριές: μια διαφορετική σαλάτα με μαυρομάτικα και πιπεριές και κοτόπουλο με πιπεριές! Στη στήλη της ημέρας ο σεφ φτιάχνει έναν εύκολο μεζέ με μπουκιές κοτόπουλου και μουστάρδα.

Την Πέμπτη 24 Μαΐου πηγαίνουμε για πικ-νικ! Ο Ανδρέας Λαγός μας δίνει ιδέες για συνταγές που μπορούμε να πάρουμε μαζί μας όπου θέλουμε: γλασαρισμένο λουκάνικο τυλιγμένο σε τορτίγια και μια πλούσια πατατοσαλάτα με φουντούκια και μουστάρδα! Το πικ νικ συνεχίζεται στη στήλη της ημέρας με την συνταγή για σαλάτα ζυμαρικών με ελαιόπαστα !

Την Παρασκευή 25 Μαΐου η Μαρία και η Ζωή Βιδάλη μας φτιάχνουν όμορφα γλυκά: Cupcake με γεύση μοχίτο και μπισκότα βανίλιας διακοσμημένα με φαντασία! Ο Ανδρέας Λαγός στην στήλη της «άλλης εκδοχής» έρχεται να μας γλυκάνει με μια άλλη εκδοχή σερβιρίσματος του χαλβά σε εύκολο τράιφλ!