Με Αγάπη ο κόσμος μας μπορεί να γίνει καλύτερος. Η Μαρί Κυριακού το γνωρίζει, γι’ αυτό κάθε εβδομάδα φέρνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα πιο ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα.

Στρες και καρδιά
Τη Δευτέρα 30 Απριλίου στον ANT1, η εκπομπή «Με Αγάπη» μας μιλάει για την αρνητική επίδραση που έχει το καθημερινό στρες στην καρδιά μας και πώς να προφυλαχτούμε από αυτό.

Παιδικές κοινωνικές φοβίες

Υπάρχουν κάποια παιδιά που είναι πιο ντροπαλά από άλλα και αρνούνται να βρεθούν ανάμεσα σε κόσμο. Την Τρίτη 1η Μαΐου η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει για τις παιδικές κοινωνικές φοβίες, αλλά και πώς να τις αντιμετωπίσουμε!

Στήριξη στον γονιό και στον έφηβο
Την Τετάρτη 2 Μαΐου η Μαρί Κυριακού, μας παρουσιάζει την Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου, που δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε γονιός και κάθε παιδί να βρίσκουν συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές τους.

Η σεξουαλική ζωή στην εφηβεία
Η εφηβεία είναι μια περίοδος στη ζωή κάθε ανθρώπου που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Την Πέμπτη 3 Μαΐου η εκπομπή «Με Αγάπη», μας ενημερώνει για τη σεξουαλική ζωή των εφήβων, καθώς και πώς οι γονείς μπορούν να ενημερώσουν και να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Εκπαιδευτικά προγράμματα Μουσείων και Ιδρυμάτων
Την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 12:50 στον ΑΝΤ1, η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για τα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνουν Μουσεία και Ιδρύματα της Αθήνας.