Νέα πρόσωπα, νέες λαχταριστές συνταγές από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη στον ΣΚΑΪ.

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα! Οι καλεσμένοι της εκπομπής, παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου ο Chef Γιάννης Βιδάλης φτιάχνει συνταγές με κυκλαδίτικα προϊόντα: πίτσα με τηνιακό τυρί και λούντζα, χταποδοκεφτέδες με μάραθο και γλυκές τυρόπιτες με μυζήθρα!

Την Τρίτη 27 Μαρτίου ο σεφ Στέφανο Ρόσσι φτιάχνει εύκολα ιταλικά πιάτα! Τα παραδοσιακά παντσερότι με αφράτη ζύμη και ντοματένια γέμιση – ένα ριζότο με πράσινο μήλο και γκοργκοντζόλα και για επιδόρπιο: τορτίνο, ένα σοκολατένιο γλυκό με φράουλες!

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου δύο σεφ, ο Γιάννης Τσιάκος και ο Μάκης Φουρφουρής μαγειρεύουν με αλλαντικά και τυριά. Ο Γιάννης φτιάχνει τον καγιανά με λευκαδίτικο νούμπουλο και κοπανιστή και ο Μάκης ετοιμάζει εύκολα πιροσκί που σερβίρονται στο ποτήρι! Η Ελένη μαγειρεύει στο φούρνο μανιτάρια γεμιστά με μπέικον και τυρί!

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου δύο φίλες από τον Βόλο, η Αγγέλα Γανωτή και η Έννη Λεβέντη, φτιάχνουν συνταγές από το βουνό των Κενταύρων: γλυκιά σαλάτα πορτοκάλι με ψητό κρεμμύδι, τραγανά ελιοψωμάκια και μανιτάρια πλακί που σερβίρονται σκέτα ή με ζυμαρικό!

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου η διατροφολόγος Έλενα Παραβάντη φτιάχνει συνταγές χωρίς γλουτένη! Δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ασθένεια της κοιλιοκάκης και προτείνει να δοκιμάσουν: μια αφράτη κις με σπανάκι, αρωματικό ισπανικό ρύζι με λαχανικά και μπράουνι χωρίς αλεύρι!