«Στην πράξη.gr» η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους που οι πράξεις τους μπορούν να δώσουν μια δυναμική απάντηση στην κρίση που βιώνει η χώρα μας, την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 12.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Λεωνίδας Καρύγιαννης, Διευθύνων Σύμβουλος των Super Market «Επιλογή», εξηγεί πως ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών φθάνουν στο ράφι σε ανταγωνιστικές τιμές, παρακάμπτοντας την παρέμβαση των μεσαζόντων!
«Είναι συγκινητικό πως πελάτες από πολύ μακρινές περιοχές έρχονται στο κατάστημα μας για να αγοράσουν συνεταιριστικά προϊόντα» δηλώνει ο κ. Καρυγιάννης.

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μιλάει στην «Στην πράξη.gr» για την κατάσταση στην Ελλάδα, για την πολιτική, για την τέχνη και τις αλήθειες που βαθμολογούνται μόνο μέσα από το βάθος του χρόνου.

«Η τέχνη λειτουργεί μόνο με αλήθειες και βαθμολογείται από το βάθος του χρόνου» υποστηρίζει ο Γιάννης Μπέζος.

Νιώθοντας την ανάγκη να «επικοινωνήσει» την επιστήμη στο κοινό, ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, εμπνευστής της ομάδας SciCo (Science Communication), ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι και με άφθονο χιούμορ παρουσιάζει την θεωρία της σχετικότητας μέσα από την ιστορία του Άγιου Βασίλη. Ο εμπνευστής της Ομάδας SciCo λέει χαρακτηριστικά: «Ο δρόμος της επιστήμης είναι μοναχικός. Εμείς θέλαμε να διαφοροποιηθούμε από αυτό».

Η ανθρώπινη εσωτερική δύναμη είναι ανεξάντλητη και η ομάδα rugby με αμαξίδιο: «THE GREEKS» το αποδεικνύει στο γήπεδο με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα μέλος της ομάδας rugby με αμαξίδιο δήλωσε: «Superman είναι αυτός που ξυπνάει το πρωί και ξέρει πως θα περάσει την υπόλοιπη μέρα του σε ένα αναπηρικό καροτσάκι».