Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Nomads, Γρήγορης Αρναούτογλου, έκανε μία ενημέρωση στους συμμετέχοντες, η οποία αφορούσε τη Μαντώ Γαστεράτου και τον τραυματισμό της στο γόνατο.

«Τα πρώτα αποτελέσματα, πάντα αναφέρομαι για το γόνατο σου, δεν είναι πολύ καλά. Θα περιμένουμε τις επόμενες ώρες, ή σήμερα, ή αύριο να μας πούνε αν θα μπορέσεις να συνεχίσεις στο Nomads ή θα πρέπει να φύγεις» ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Μαντώ Γαστεράτου στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολιάζοντας το απόσπασμα στο Πρωινό, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Μαντώ Γαστεράτου να αναγκαστεί εν τέλει να αποχωρήσει από το Nomads λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με το γόνατο της. Κάτι που θα σημάνει και πάλι πως θα αλλάξουν οι συσχετισμοί στις δύο ομάδες.

«Άφησε ο Γρηγόρης να εννοηθεί πως η Μαντώ υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες λόγω του γόνατου της, που δεν είναι καλές οι εξετάσεις, θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αν θα μπορεί να μείνει ή θα πρέπει να φύγει. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα», ανέφερε συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά, ενώ η ομάδα του Πρωινού έθεσε ερωτήματα σε σχέση με το αν αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Nomads ή κάποια άλλη αλλαγή.