Πρεμιέρα έκανε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα βίντεο με τα θέματα που απασχόλησαν την περασμένη χρονιά τους πολίτες υπό τους ήχους του τραγουδιού «Η επιμονή» της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Κώστα Λειβαδά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκίνησε μιας και έχει δύο σπίτια «ένα σπίτι που κοιμόμαστε και ένα σπίτι που δουλεύουμε…».

Τι είπε είπε ο παρουσιαστής στην πρεμιέρα της εκπομπής:

«Kαλημέρα Ελλάδα! Kαλημέρα φίλες και φίλοι! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξαναγυρίζουμε σπίτι μας, γιατί θεωρούμε αυτό τον χώρο σπίτι μας. Είναι το δεύτερο σπίτι μας. Έχουμε ένα σπίτι που κοιμόμαστε κι ένα σπίτι που δουλεύουμε. Έχουμε το σπίτι με την οικογένειά μας, αλλά έχουμε και το σπίτι με όλη αυτή την οικογένεια: των ανθρώπων που είναι πίσω από τις κάμερες, των ανθρώπων που είναι στο κοντρόλ, των ανθρώπων που είναι στους δρόμους, αλλά πάνω απ’ όλα των ανθρώπων που είναι στους τηλεοπτικούς δέκτες και μας παρακολουθούν.

Σας στέλνουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας που τόσα χρόνια έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σχέση και που δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα! Θα είναι μια σχέση που θα στηρίζεται στις δικές σας ανάγκες και στην προσπάθεια τη δική μας να τις δημοσιοποιήσουμε και να πιέσουμε, ώστε κάποιοι να λύσουν προβλήματα» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο: