Λιγότερο από έναν μήνα μετά το τέλος του δημοφιλούς παιχνιδιού επιβίωσης Survivor, η νέα εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Ο πρώην παίκτης των «Διασήμων» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» και κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τη σύγκριση που γίνεται με την εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη στον Alpha «Στο δρόμο».

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, είναι σεβαστό. Δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη, δεν ξέρω, ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Αρχικά, ξεκινήσαμε τώρα, κοιτάμε το καλοκαίρι, τρέχουμε για το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Προς το παρόν, ναι, για το καλοκαίρι», ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο ίδιος σημείωσε ακόμη πως «πρώτος καλεσμένος θα είναι η Σάρα Εσκενάζυ και ένας ειδικός καλεσμένος κάθε φορά που θα μας αναλύει το θέμα, παιδιά που θα τραγουδάνε, έχουμε αρκετούς καλεσμένους. Έχω άγχος! Όταν έχω άγχος λειτουργεί δημιουργικά για μένα, αυτό. Όταν δεν έχω άγχος, χάνω λίγο τη μπάλα, νομίζω ότι πάνε καλά. Όταν έχω άγχος, κάνω πιο ωραία πράγματα».