Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του σταθμού, Γιάννης Λάτσιος προανήγγειλε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Η μεγάλη αλλαγή του σταθμού είναι το κεντρικό ειδήσεων. Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Χατζηνικολάου από το Σεπτέμβριο θα εκπέμπει στις 20:00.

Η αλλαγή ώρας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 το προηγούμενο διάστημα δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με τον ανταγωνισμό από τον Alpha που έχει χτίσει κοινό τόσα χρόνια τη συγκεκριμένη ώρα να είναι ιδιαίτερα σκληρός.

Το δελτίο πρόκειται να έχει σημαντικές αλλαγές σε γραφικά και τρόπο παρουσίασης, ενώ θα παίρνει lead-in από τη νέα τηλεοπτική σειρά «Παρθένα ζωή», της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Λάτσιος: «Ο κύκλος ζωής των ανθρώπων που βλέπουν δελτίο και μας αφορούν δεν τελειώνει στις 18:30. Είναι καλό και για τη ροή του προγράμματος και για το κοινό να αλλάξει ώρα, καθώς αυτή η αλλαγή παρατείνει την απογευματινή ζώνη του σταθμού».

«Για το κοινό που βλέπει ειδήσεις είναι πάρα πολύ νωρίς το 19:00 και για ένα δελτίο με τα χαρακτηριστικά που έχει με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Άρα επιστρέφουν οι ειδήσεις στις 20:00, εκεί που θα έπρεπε να είναι για ένα κανάλι σαν τον ΑΝΤ1» ανέφερε ο Γιάννης Λάτσιος.