Οι παίκτες του Survivor είναι καθημερινά καλεσμένοι σε εκπομπές στην τηλεόραση της Ελλάδας και της Κύπρου, όπου μιλούν για την εμπειρία τους στο παιχνίδι. Τη μερίδα του λέοντος, όπως είναι φυσιολογικό, έχουν οι παίκτες που έφτασαν μέχρι το τέλος του δύσκολου ταξιδιού, με τον  Μάριο Ιωαννίδη να μιλά στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα στην Κύπρο. Ο Κύπριος παίκτης δεν δίστασε να μιλήσει για όλα, ακόμα και να απαντήσει στις ερωτήσεις που αφορούσαν το σεξ.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, μιλώντας αρχικά για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε: «Είμαι ελεύθερος. Τον γάμο προς το παρόν δεν τον σκέφτομαι, έχω τόσα πράγματα να κάνω αυτή τη στιγμή. Σε έναν ενδεχόμενο έρωτα, σχέση, δεν θα έλεγα όχι. Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από ενάμιση χρόνο. Με έδιωξε…».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν είχε έντονη σεξουαλική επιθυμία μόλις βγήκε από το παιχνίδι. «Σίγουρα και είχα. Είμαστε άντρες και μετά από 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο υπάρχουν πολλά θέματα ορμονικά. Φυσικά και μου ήρθε το σεξουαλικό, αλλά είμαι σοβαρός. Το τι έγινε στον Άγιο Δομίνικο είναι ένα θέμα που δεν θα ήθελα να θίξω».

Πάντως, σε επόμενη ερώτηση αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα ότι κάποιοι παίκτες συνευρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο, ο Μάριος ξεκαθάρισε πως «δεν ισχύει γιατί άμα δεν τρως τα ορμονικά σου είναι… Ξεχνάς τι έχεις».