Στη δημοσιότητα έρχονται τα ποσοστά που πήραν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στην ψηφοφορία του κοινού στον τελικό του Survivor.

Ο Δημήτρης Οικονόμου από την πρωινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως το ποσοστό ήταν 65% για τον Ντάνο και 35% για τον Μάριο.

Σημειώνεται ότι πρόβλημα με την ψηφοφορία κατήγγειλε στην εκπομπή Happy Day η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με την μητέρα του πρώην παίκτη των Μαχητών πολλοί φίλοι τους προσπαθούσαν να ψηφίσουν, αλλά η ψήφος τους δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή.

«Σημειώθηκε εμπλοκή στο τηλεφωνικό κέντρο και τα μηνύματα δεν μπορούσαν να θεωρηθούν έγκυρα. Όλοι ανησύχησαν. Οι άνθρωποι που ήθελαν να στηρίξουν το Μάριο και δεν μπορούσαν, διαμαρτύρονταν όλη τη νύχτα. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ. Και στον ημιτελικό είχανε πρόβλημα και τηλεφωνικά και με μηνύματα. Ο Μάριος ήταν πολύ υποστηρικτικός στη δική μας στενοχώρια, ψύχραιμος και τόνιζε ότι όλα είναι καλά.Στον στίβο είναι ανταγωνιστικός και μόνο εκεί. Στην καθημερινότητά του είναι διεκδικητικός, αλλά όχι με τρόπο εγωιστικό» είπε.

Όπως ανέφερε: «Η Ειρήνη Κολιδά και άλλοι συμπαίκτες του, ενημέρωσαν τον Μάριο ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Ο σύζυγός μου είχε κάνει κάποια διαβήματα ανεπιτυχώς. Με συγκράτησε το γεγονός ότι ήταν πολλά παιδιά στο γήπεδο από το να δημιουργήσω μια δυσάρεστη κατάσταση».