«Με βαθιά θλίψη και απέραντο σεβασμό», οι εργαζόμενοι στην οικογένεια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΑ αποχαιρετούν τον Μίνωα Κυριακού, που κηδεύεται το απόγευμα της Τρίτης.

«Για όλους εμάς, ο Μίνως Κυριακού ήταν ο άνθρωπος που μας έδωσε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά και να πορευτούμε σε γαλήνιες θάλασσες, ακόμα και σε περιόδους μεγάλης φουρτούνας, κρατώντας πάντα ο ίδιος γερά το τιμόνι», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις media του ομίλου Κυριακού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Οι εργαζόμενοι στη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου ANTENNA, αποχαιρετούμε σήμερα με βαθιά θλίψη και απέραντο σεβασμό τον Πρόεδρό μας, Μίνω Κυριακού.

Για όλους εμάς, ο Μίνως Κυριακού ήταν ο άνθρωπος που μας έδωσε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά και να πορευτούμε σε γαλήνιες θάλασσες, ακόμα και σε περιόδους μεγάλης φουρτούνας, κρατώντας πάντα ο ίδιος γερά το τιμόνι.

Ο Μίνως Κυριακού δεν ήταν απλά «ένας εργοδότης» ή «ο εργοδότης μας». Ήταν ο άνθρωπος που με πίστη και θέληση έχτισε μια γλυκιά ανθρώπινη, προσωπική σχέση με την καθεμία και τον καθέναν από εμάς. Και που πάντοτε ήταν ο ηγέτης μας, αναζητώντας το καλύτερο.

Ήταν ο άνθρωπος που μας φώναζε με τα μικρά μας ονόματα, όταν πάντα έκανε καλόπιστη κριτική στο έργο μας, όταν με το έντονο και πηγαίο ενδιαφέρον του, ρωτούσε για την πορεία της οικογενειακής και προσωπικής μας ζωής. Όχι μόνο στην αρχή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, αλλά και στη συνέχεια που ο Όμιλος μεγάλωνε και μεγάλωνε και ξεπέρασε τα σύνορα της πατρίδας μας.

Ήταν ο άνθρωπος που μας έδωσε τη δυνατότητα να κινηθούμε με αξιοπρέπεια, ελευθερία και ασφάλεια. O άνθρωπος που είχε πάντα την πόρτα του ανοιχτή. Ήταν εκεί για να μας εμψυχώνει στα δύσκολα, ήταν εκεί για να χαρεί μαζί μας, στις επιτυχίες.

Ριζοσπαστικός, αλλά και συναισθηματικός, πρωτοπόρος αλλά και ανθρώπινος, σύγχρονος αλλά και παραδοσιακός. Μα πάνω από όλα, άνθρωπος και πατριώτης. Οι καινοτόμες ιδέες του, η αγάπη του για την Ελλάδα και η αντίληψή του πως «ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς, αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή» είναι η δική του παρακαταθήκη προς όλους εμάς.

Του ανταποδίδουμε όλη την αγάπη που τόσο απλόχερα μας έδωσε. Και τον ευχαριστούμε για όλα.

Ο Μίνως Κυριακού αφήνει πίσω του ένα τεράστιο έργο. Μία μεγάλη παρακαταθήκη για τα παιδιά του, τον Ξενοφώντα, τον Θοδωρή και την Αθηνά, που τόσο πολύ αγαπούσε και ήταν υπερήφανος.

Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Ξενοφώντα και την Ελίνα, τον Θοδωρή και τη Δήμητρα, την Αθηνά και τον Λευτέρη, στα εγγόνια του.

Στο καλό Πρόεδρέ μας.
Καλό ταξίδι, καπετάν Μίνω.
Καλό κατευόδιο Μίνωα Κυριακού.

Στρατής Λιαρέλλης
Διευθύνων Σύμβουλος ANTENNA TV».