Το αντίπαλον δέος του «Survivor» ετοιμάζεται να βγάλει στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν ο ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το «Nomads» (Νομάδες) ένα πολύ πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο οι συμμετέχοντες ζουν νομαδική ζωή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι τρεις ομάδες παικτών θα ταξιδέψουν μέχρι τις Φιλιππίνες όπου θα γίνουν τα γυρίσματα για περίπου τρεις μήνες. Το συγκεκριμένο ριάλιτι θυμίζει το πετυχημένο Survivor μόνο σε ελάχιστα σημεία καθώς έχει κι αυτό ένα μείγμα γνωστών και μη παιχτών.

Κι ενώ ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται πυρετωδώς για να βγάλει στον αέρα το νέο ριάλιτι επιβίωσης, ο ΣΚΑΪ δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Πληροφορίες θέλουν τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι, να επιθυμεί να βγάλει το σίκουελ της μεγάλης φετινής τηλεοπτικής επιτυχίας στο πρώτο μισό της σεζόν και όχι τον Φεβρουάριο, όπως είχε προγραμματιστεί κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο στο κανάλι του Αμαρουσίου που υπολόγιζε ότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα χωρίς το ριάλιτι-τυφώνα απέναντι.