Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor. Στο νέο επεισόδιο οι δύο παίκτες που θα κερδίσουν την ασυλία, εκτός από μία εξασφαλισμένη θέση στον ημιτελικό του παιχνιδιού επιβίωσης θα κερδίσουν και ένα μεγάλο έπαθλο.

Οι υπόλοιποι τρεις θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, πέρα από την ασυλία ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει και το μεγάλο έπαθλο των δύο ατόμων που είναι ένα ονειρεμένο ταξίδι στην Κούβα.

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα από τα τελευταία παιχνίδια ασυλίας. Οι δύο παίκτες που θα καταφέρουν να την εξασφαλίσουν, θα εξαιρεθούν από την ψηφοφορία και θα τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τον ημιτελικό. «Καλώς ορίσατε σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα του φετινού Survivor. Οι δύο από εσάς που θα έχουν κερδίσει την ασυλία, θα πάνε απευθείας και στον ημιτελικό του φετινού παιχνιδιού», λέει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, πρόκειται γι’ ακόμα ένα ιδιαίτερο αγώνισμα ισορροπίας και βέβαια τα νεύρα των παικτών είναι πολλά. Όλοι θέλουν να εξασφαλίσουν τις τελευταίες δύο ασυλίες και θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να περάσουν στον ημιτελικό.