Ένα βράδυ πριν από την τελευταία στροφή του Survivor όπως το μάθαμε μέχρι σήμερα, διαδραματίστηκε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κουίζ μεταξύ των παικτών που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Οι Ντάνος, Σπαλιάρας, Βασάλος, Μάριος και Αναγνωστόπουλος είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν πριν τη μεγάλη μάχη της Τετάρτης αλλά να κερδίσουν και ένα δώρο που μόλις ο Σάκης Τανιμανίδης το ανακοίνωσε έμειναν όλοι με το στόμα ανοικτό.

Σήμερα λοιπόν οι παίκτες έπαιξαν μαζί με… τις μητέρες τους οι οποίες είχαν ερωτηθεί μία σειρά ερωτήσεις τις οποίες μετά έπρεπε να μαντέψουν οι πέντε εναπομείναντες Μαχητές και Διάσημοι ποια ήταν αυτή η απάντηση. Ερωτήσεις που είχαν να κάνουν από τα αγαπημένα φαγητά μέχρι τους αγαπημένους ηθοποιούς και τους μεγαλύτερους φόβους τους.

SURVIVOR SURVIVOR

Ο Βασάλος ήταν μακράν ο καλύτερος από τους υπόλοιπους περνώντας στην επόμενη φάση, ενώ Ντάνος και Μάριος έμειναν από νωρίς σχετικά εκτός διεκδίκησης του αυτοκινήτου. Μαζί του διαγωνίστηκε ο μισθοφόρος ο οποίος έπαιξε μέχρι τέλους με τον Σπαλιάρα.

SURVIVOR

Η μεγάλη τελική κόντρα όπου οι δύο συμμετέχοντες είχαν κλειστά τα μάτια τους και προσπαθούσαν να βάλουν αριθμούς σε έναν ανάγλυφο πίνακα ήταν άκρως εντυπωσιακή. Τελικά ο Βασάλος αποδείχτηκε πιο ήρεμος και πιο γρήγορος πανηγυρίζοντας τελικά το μεγάλο έπαθλο του SUV. Όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Κωνσταντίνος θα δώσει το μεγάλο του δώρο στη μητέρα του.