Στην δύσκολη θέση της υποψηφιότητας για αποχώρηση από το δημοφιλές παιχνίδι του Survivor βρέθηκα απόψε η Ευρυδίκη, ο Ντάνος και ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά την ψηφοφορία στο συμβούλιο αλλά και την καθοριστική προτίμηση των δύο παικτών που είχαν την ατομική ασυλία.

Μάριος και μισθοφόρος έδειξαν τον Ντάνο και την Ευρυδίκη ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε πάρει τις περισσότερες ψήφους στη διαδικασία της κάλπης. Αυτή που τελικά αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Ευρυδίκη η οποία ήταν πιο χαμηλά στη κατάταξη δημοφιλίας από τους άλλους δύο υποψήφιους.

Αφού όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το άτομο της και την εν γένει παρουσία της στο παιχνίδι εκείνη ήρεμη είχε ανέφερει πως «ήταν προετοιμασμένη και πως είναι πολύ χαρούμενη που έφτασε μέχρι αυτό το σημείο του παιχνιδιού».

Clipboard11

Μετά την ανακοίνωση του ονόματός της η γνωστή αθλητικογράφος, συγκινημένη, σχολίασε πως «αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε. Το γεγονός πως είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα είναι μία προσωπική επιτυχία. Το Survivor πλέον είναι μία αντρική υπόθεση. Θα έχω να διηγούμαι πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου και στα παιδιά μου. Πέρασα όμορφα, έχω πεινάσει, αλλά έχω ένα μεγάλο χαμόγελο για όλα όσα έζησα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με κράτησε μέχρι αυτό το σημείο. Τα λόγια όλων των παιδιών που ακούστηκαν για μένα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και εκτός».

Στο τέλος απευθυνόμενη στον Ντάνο του είπε «κακομοίρη μου σώσε την καλύβα μας», με τον Αγγελόπουλο να της απαντάει με χιούμορ «πάλι γκρινιάζεις;», λίγο πριν την αγκαλιάσει.

Clipboard12