Ο σημερινός αγώνας της δεύτερης ατομικής ασυλίας είχε ως ξεκάθαρο νικητή τον Μάριο Πρίαμο και το βραδινό συμβούλιο του νησιού αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως για την στρατηγική που θα ακολουθούσαν τα ¾ των Μαχητών όσον αφορά την ψηφοφορία αλλά και ποιους θα έβγαζαν στη «σέντρα» οι δύο κάτοχοι της ασυλίας.

Η τριάδα των φίλων, δηλαδή του Μάριου, του Βασάλου και του μισθοφόρου έκανε πράξη αυτό που είχε δηλώσει και στην κάμερα πριν το συμβούλιο πως θα προστατέψει την ομάδα του αλλά και πως έπρεπε να βγει ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης, φωτογραφίζοντας έτσι τον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε την ψήφο και από Ντάνο και Ευρυδίκη οι οποίοι ανέφεραν πως τον επιλέγουν «για αγωνιστικούς λόγους».

Η Ευρυδίκη πήρε την ψήφο του μισθοφόρου ο οποίος όπως και την προηγούμενη φορά ανέφερε πως «είσαι πιο αδύναμη από τον Ντάνο και για αυτό σε ψηφίζω». Η αθλητικογράφος ωστόσο παρόλα τα καλά λόγια που άκουσε, πήρε την αρνητική ψήφο και του Γιάννη Σπαλιάρα.

Μετά λοιπόν και την προτίμηση του Μάριου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου που είχαν τις ατομικές ασυλίες οι υποψήφιοι για αποχώριση είναι η Ευρυδίκη, ο Ντάνος και ο Γιάννης Σπαλιάρας.