Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Χρανιώτης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και μίλησε για όλα με την Ελεονώρα Μελέτη. Σχολίασε την είσοδό του στο παιχνίδι, τα συναισθήματά τους κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων αλλά και την πολύ δύσκολη καθημερινότητα που βίωνε με τους συμπαίκτες του στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Συγκεκριμένα, στάθηκε στις κακουχίες και πώς τις έζησε εκείνος, λέγοντας πως έχασε συνολικά 17 κιλά, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως κάποια στιγμή είχε φτάσει σε τόσο ακραίο σημείο πείνας που σκέφτηκε να προσποιηθεί πως λιποθυμά για να του βάλουν ορό και να πάρει κάπως δυνάμεις. Είπε ακόμη πως στο παιχνίδι της ένωσης των δύο ομάδων έφαγε πολύ, ενώ ζήτησε και να πιει ένα ποτό, μία βότκα.

Δεν ξέχασε να αναφέρει ωστόσο πως στην αρχή του παιχνιδιού έπαιρναν γύρω στις 300 θερμίδες την ημέρα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος λιποθύμησε πραγματικά. «Δεν βοηθούσε ούτε η γιόγκα, ούτε ο διαλογισμός ούτε να μείνω μόνος μου με τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή έπρεπε να φάω», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Γιώργος Χρανιώτης δεν ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες που πέρασαν από το Survivor, ωστόσο είχε αρκετές νίκες στο ενεργητικό του. Δεν παρέλειψε λοιπόν να αναφερθεί και στον αγώνα που στεναχωρήθηκε πιο πολύ που έχασε στο τέλος.

Σε ένα από τα αγωνίσματα που είχε έπαθλο φαγητά του διάσημου τούρκου σεφ, οι συμπαίκτες του επέλεξαν να τον στείλουν στον τελευταίο αγώνα με την Ευρυδίκη και αυτό επειδή είχε τέσσερις νίκες.

Εκείνη τη φορά, όπως είπε, στεναχωρήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη και αυτό επειδή δεν κατάφερε να δώσει στην ομάδα του τη νίκη για το υπέροχο έπαθλο που το είχαν ανάγκη.