Με τα μάτια καλυμμένα με μαντήλα θα αγωνιστούν οι παίκτες στο «Survivor» στον επόμενο αγώνα του ριάλιτι επιβίωσης. Αγγγελόπουλος, Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος και Σπαλιάρας θα παίξουν στα τυφλά στο αγώνισμα που θα έχει διπλό όφελος για τον νικητή αφού ο παίκτης που θα επικρατήσει, θα κερδίσει όχι μόνο το έπαθλο φαγητού αλλά την πολυπόθητη πρώτη ασυλία.

Άλλωστε, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο χθεσινό συμβούλιο, τα δεδομένα του παιχνιδιού αλλάζουν ξανά. Πλέον, οι δύο ασυλίες θα δίνονται μέσα από δύο διαφορετικά αγωνίσματα και όχι από ένα, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Στην παραλία, ο Γιάννης Σπαλιάρας ρίχνει τα «καρφιά» τους στους πρώην συμπαίκτες του από την ομάδα των «Μαχητών» που τον ψήφισαν για αποχώρηση. Ο παρουσιαστής και μοντέλο συγκέντρωσε τρεις ψήφους προς αποχώρηση. Την πρώτη ψήφο την πήρε από την Βαλαβάνη και τις άλλες δύο από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ίσως όσο περνάει ο καιρός να βγαίνουμε από τη νοοτροπία της ομαδικότητας και να το βλέπουμε πιο ατόμικο», ακούγεται να λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή: