Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο Survivor. Οι κανόνες αλλάζουν για ακόμα μία φορά, με τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει και τη σχετική ανακοίνωση στους παίκτες.

Όπως εξήγησε ο γνωστός παρουσιαστής, από εδώ και στο εξής, θα γίνονται δύο ξεχωριστά αγωνίσματα, από τα οποία θα βγαίνουν οι δύο παίκτες που θα κερδίζουν την ασυλία.

«Από εδώ και πέρα οι ασυλίες θα παίζονται με έναν διαφορετικό τρόπο. Τα δεδομένα και πάλι αλλάζουν και σας έχω μια έκπληξη. Μία έκπληξη για τις επόμενες ασυλίες που θα παίξετε. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, για τις επόμενες δύο αποχωρήσεις θα παίζουμε δύο ασυλίες. Δύο αγωνίσματα για ασυλία. Το κάθε ένα από τα δύο αγωνίσματα θα αναδεικνύει έναν νικητή, ο οποίος θα παίρνει και την αντίστοιχη ασυλία.

Στο δεύτερο αγώνισμα, που θα βγαίνει ο δεύτερος παίκτης με ασυλία, ο δεύτερος νικητής, δεν θα αγωνίζεται ο παίκτης που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Πάλι την επόμενη φορά θα έχουμε δύο ασυλίες, οι οποίες θα βγουν από δύο διαφορετικά αγωνίσματα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες.

Δείτε στο βίντεο με τα όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του Survivor: