Ο σημερινός αγώνας ασυλίας είναι από τους πλέον σημαντικούς στο δημοφιλές παιχνίδι του Survivor καθώς οι παίκτες έχουν μείνει 7 και μέσα σε μία (ημερολογιακή) εβδομάδα θα γίνουν 3 αποχωρίσεις. Η κούραση αλλά και η αριθμητική ανισορροπία έχει φέρει νεύρα στους παίκτες ενώ πλέον οι τακτικές δηλώνονται ανοικτά.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μιλώντας στη κάμερα του παιχνιδιού ανέφερε ανοικτά ποια θα είναι η τακτική της ομάδας του στο σημερινό αγώνισμα αλλά και στο συμβούλιο που θα ακολουθήσει. «Πρέπει να πάρουμε και τις δύο ατομικές ασυλίες έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να “βγάλουμε” στη σέντρα τον Αγγελόπουλο», σχολίασε ο μισθοφόρος.

Από την πλευρά του ο Ντάνος ανέφερε. «Θα πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στρατηγικές εγώ δεν έχω. Οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν. Εγώ θα πάω να παίξω, όπως παίζω και στα άλλα αγωνίσματα και αν πάρω το κολιέ, το πήρα. Δεν θα το χαρίσω σε καμία περίπτωση. Αλλά ναι, είμαι σίγουρος πως αν το πάρουμε εμείς, θα μας ψηφίσουν. Το είδαμε και στο τελευταίο αγώνισμα, όποτε έπαιζα εγώ αντίπαλος, αλληλοϋποστηρίζονταν. Από τη μία έχει λογική, αλλά από την άλλη είναι λίγο οξύμωρο»

Ο Ντάνος είναι από τους πλέον δυνατούς αλλά και αγαπητούς παίκτες του κοινού ενώ για εβδομάδες παίζει σχεδόν μόνος του τους παίκτες της αντίπαλης εβδομάδας κάτι που τον καθιστά «επικίνδυνο» για την επιβίωση των «Μαχητών» στο παιχνίδι.