Ο Γιώργος Χρανιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor και οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

«Όταν μπήκα υποψήφιος με τον Ντάνο, περίμενα ότι θα φύγω. Αν ήμουν στη θέση του κόσμου κι έπρεπε να πάρω θέση στο συγκεκριμένο δίλημμα, αυτή θα ήταν η θέση μου» είπε μεταξύ άλλων.

Η κουβέντα πήγε και στο λαθραίο φαγητό και ανέφερε: «Το να πάρουμε φαγητό απέξω έχει συμβεί 2-3 φορές. Δεν ξέρω αν το κάναμε εμείς πιο πολλές φορές ή οι άλλοι. Δεν είναι και τόσο απλό. Απλώς βγήκαμε εκτός ορίων και ψάξαμε για φαγητό».

Όπως σημείωσε: «Από την αρχή του παιχνιδιού εγώ, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήμασταν η μόνη περιθωριοποιημένη τριάδα».

Ο ίδιος απαντώντας στις ερωτήσεις είπε πως «Ο Ντάνος πρέπει να πάρει αυτό που του αξίζει, την πρώτη θέση».

«Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από τη Σκιάθο που έχει όλες τις καταβολές ενός Έλληνα Χριστιανού Ορθόδοξου και θα κάνε τον σταυρό του. Αυτό είναι προς τιμήν του. Παίρνει πάρα πολύ δύναμη από αυτό το πράγμα και αλίμονο αν κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που ζητάει δύναμη με αυτόν τον τρόπο. Φαντάζομαι ότι σε 5 χρόνια αν πάτε στη Σκιάθο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αν ένας άνθρωπος κάνει τον σταυρό του για κάποιο λόγο ή απλώς επειδή πιστεύει» επεσήμανε.

7661_GIORGOS_XRANIOTIS_2062017