Με… πρωτότυπο τρόπο έκανε την εμφάνισή του στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος ήταν ένας από τους τρεις καλεσμένους της εκπομπής, μαζί με τον Βαλάντη και τον Γουίλι.

«Ακούω φωνές και διαμαρτυρίες από το διπλανό πλατό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου…», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής της, με τον συνάδελφό της παρουσιαστή να μπαίνει έξαλλος στο πλατό της εκπομπής. «Δεν θέλω να κάτσω, θέλω να διαμαρτυρηθώ και να φύγω. Ήταν τρόπος αυτός που φερθήκαμε χθες το βράδυ στον Κώστα Αναγνωστόπουλο;». Και συνέχισε: «Το λεγόμενο κουνούπι; Τον μισθοφόρο, μισθοφλώρο, πες τον όπως θέλεις, ο οποίος είναι ίδιος με τον κλασικό Έλληνα. Νομίζεις ότι βλέπεις το φιλαράκι σου με τον φραπέ και με το που μπαίνει στην πίστα τους γονατίζει όλους», τόνισε αρχικά διαμαρτυρόμενος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έφτασε τον Αγγελόπουλο, τον άνθρωπο φαινόμενο, αυτόν που θα τον βλέπουμε να κάνει διαφημίσεις όλη την επόμενη χρονιά, και τον κοντράρει στα ίσα. Τους πετάει όλους έξω, κάνει πράγματα τα οποία δεν υποστηρίζει η σωματοδομή του. Δεν κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα σ’ αυτόν; Αξίζει μια αναφορά όταν παίζει με τον υπεραθλητή και τον φτάνει στο παρατσάκ!».

Μάλιστα, σχολίασε και την επιλογή του Ντάνου να πάρει μαζί του -ως νικητής του χθεσινού επάθλου- τα δύο κορίτσια που έχουν παραμείνει στο τηλεπαιχνίδι. «Το ότι πήρε τις δύο κοπέλες μαζί του είναι λιγάκι ρατσιστικό», ανέφερε.