Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο παίκτης που κέρδισε το πρώτο ατομικό αγώνισμα του Survivor και το έπαθλό του που ήταν μετάβαση με αεροπλάνο στο θαλάσσιο πάρκο του Πουέρτο Πλάτα κι ένα υπέροχο δείπνο, το απόλαυσε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σάρα Εσκενάζη.

Μετά τον τραυματισμό της Ευρυδίκης, που την ανάγκασε να μείνει εκτός αγωνισμάτων, το παιχνίδι γύρισε σε ατομικό και χθες «Διάσημοι» και «Μαχητές» αγωνίστηκαν όλοι εναντίον όλων. Για δεύτερη συνεχή φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να επιβληθεί στους αντιπάλους του και να πάρει τη νίκη, σε ένα αγώνισμα που ναι μεν είχε μικρή διαδρομή αλλά χρειαζόταν ταχύτητα και ευστοχία.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, το χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.561.283 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 65,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 73,6% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,9%.

Οι «Μαχητές» χθες δεν έδειχναν να έχουν συνειδητοποιήσει τη νέα κατάσταση, ότι δηλαδή γύρισε σε ατομικό το παιχνίδι και δεν μπορούσαν να πανηγυρίσουν νίκη με αντίπαλο πρώην συμπαίκτη τους.

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο όπου οι παίκτες αγωνίζονται για το δεύτερο ατομικό έπαθλο; Ποιος θα το κερδίσει και με ποιους παίκτες θα το μοιραστεί; Πόσο έχουν αγχώσει τους «Μαχητές» οι αλλεπάλληλες νίκες του Γιώργου Αγγελόπουλου; Θα μπορέσει να επιστρέψει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον αγώνα ή θα εξακολουθεί να απέχει;