Για το Survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Στέλιο Χανταμπάκη μίλησε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Παπαδοπούλου καλεσμένη στο «Πρωινό».

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής και όπως ήταν φυσικό οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή. Στο επίκεντρο της κουβέντας τοποθετήθηκε η αποχώρησή της από το ριάλιτι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Υπήρξαν κάποιες στιγμές που μου μίλησε κι ο Γιώργος για να το δω αλλιώς όλο αυτό και να μη με στεναχωρεί. Το εκτίμησα πάρα πολύ, μου συμπαραστάθηκε».

Στη συνέχεια η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε και τι είπαν με τον Στέλιο Χανταμπάκη στο τηλέφωνο: «Μιλήσαμε πρόσφατα με τον Στέλιο και όλα καλά. Έγιναν κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν, με έπιασε λίγο το παράπονο, η αδικία που σε πνίγει λίγο… Ο Στέλιος με πήρε τηλέφωνο με αφορμή τα σχόλια για τις προσευχές του Ντάνου. Προσπάθησε να φτιάξει αυτά που είχε πει».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, όταν ρωτήθηκε για τον ποιον επιθυμεί να δει νικητή στο παιχνίδι, απάντησε αυθόρμητα: «Θέλω να κερδίσει ο δυνατός. Ο Γιώργος». Η ίδια, σημείωσε για την απόφασή της να αποχωρήσει από το Survivor: «Όσο θάρρος θέλει να παραμείνεις στο παιχνίδι, τόσο θέλει και για να φύγεις. Έκρινα ότι αυτό θα ήταν το σωστό και το ιδανικό για όλους μας».

Δείτε το βίντεο: