Ενοχλημένοι φαίνονται οι Μαχητές από τη χθεσινή νίκη του Ντάνου στο ατομικό αγώνισμα επάθλου και την επιλογή να πάρει μαζί του στο θαλάσσιο πάρκο την Ευρυδίκη και τη Σάρα.

«Το έπαιξε έξυπνα για τον τελικό, πήρε δύο κορίτσια. Με παραξένεψε που πήρε τη Σάρα, δεν ξέρω αν του το ζήτησε η Ευρυδίκη για να κάνει παρέα ή το έκανε ίσως στρατηγικά σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία για να πάρει κάποιους ψήφους γι’ αυτή την κίνηση. Πήρε ένα κορίτσι και σε εισαγωγικά ίσως είναι πιο αδύναμα τα κορίτσια και ίσως σε αυτό τον δικαιολογώ. Πιστεύαμε ότι θα έπαιρνε τον Σπαλιάρα που ήταν φίλοι» είπε ο Μάριος.

«Πιστεύω ότι δεν με πήρε μαζί γιατί το έπαθλο είναι περισσότερο γυναικείο, με τα δελφίνια. Ίσως ήθελε να πάρει και τη Σάρα για να είναι και λίγο πιο χαρούμενη η Ευρυδίκη» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Αν ήμουν στη θέση του ίσως να διάλεγα αυτόν που έφτασε στον τελικό. Θα το έκανα πιο αξιοκρατικά, είτε τον συμπαθούσα είτε όχι γιατί μου αρέσει να είμαι δίκαιος στη ζωή μου» είπε ο μισθοφόρος Γιώργος Αναγνωστόπουλος.