Τα δεδομένα από σήμερα έχουν αλλάξει στο γνωστό παιχνίδι Survivor και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε για άλλη μία φορά τα νέα δεδομένα. Ο απροσδόκητος τραυματισμός της Ευρυδίκης στο επεισόδιο της Κυριακής αυτομάτως θα μετέτρεπε το παιχνίδι από συλλογικό σε ατομικό.

Ο παρουσιαστής λοιπόν ανέλυσε στους παίκτες τον τρόπο που θα αγωνίζονται από εδώ και πέρα. Και ο τρόπος θυμίζει λίγο video game, μιας και κάθε παίκτης θα έχει πέντε «ζωές» και νικητής θα ανακηρυχθεί εκείνος ή εκείνη που θα παραμείνει ο τελευταίος με κάποια «ζωή» ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν μηδέν.

SURVIVOR

Όπως είναι λογικό οι παίκτες για πρώτη φορά αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλο σαν αντίπαλο και το συναίσθημα του ατομικού αγωνίσματος στην ομάδα των Μαχητών προξένησε ανάμεικτα συναισθήματα αλλά και γέλια μεταξύ των -πρώην- συμπαικτών.

Εν τέλει αυτός που θα πάει ταξίδι με το αεροπλάνο για να δει καρχαρίες και δελφίνια θα είναι ο Ντάνος ο οποίος κέρδισε τον μισθοφόρο στην τελική μάχη. Μαζί του ωστόσο θα έχει και την Ευρυδίκη καθώς με τους καινούριους κανόνες ο νικητής μπορεί να επιλέξει μέχρι δύο συνοδοιπόρους του. Η έκπληξη έγινε όμως με την επιλογή της Σάρας η οποία θα πάει αι αυτή ταξίδι μαζί με τους δύο «Διάσημους».

SURVIVOR SURVIVOR SURVIVOR