Φανατικός του Survivor δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος ήταν ο καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή Survivor Πανόραμα. Επίσης, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον παίκτη των «Μαχητών», Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον οποίο ο γιος του στηρίζει φανατικά.

«Έπαιζα στην Κύπρο, με τις παραστάσεις που έδωσα να είναι στη Λεμεσό. Μια ημέρα πήγα στη Λευκωσία για μια τηλεοπτική συνέντευξη και έπρεπε να μείνω εκεί το βράδυ. Βγήκαμε για ένα ποτό με έναν φίλο μου, σε ένα μαγαζί που μου πρότεινε εκείνος. Τότε ήταν που γνώρισα τον Μάριο, ο οποίος εργαζόταν εκεί. Τρελός, φοβερό παιδί και με χιούμορ. Όταν τελειώσαμε από το ποτό, είχε πάει αργά και δεν είχα κλείσει κάποιο ξενοδοχείο.

Με πήγε ο ίδιος με το αμάξι του σε ένα και μου λέει “πήγαινε κοιμήσου, θα τα κανονίσω εγώ”. Την επόμενη ημέρα, αφού πρώτα τελειώνω από την εκπομπή, πάω να πληρώσω και μου λένε ότι είναι πληρωμένα από τον Μάριο. Δεν ξαναβρεθήκαμε, αλλά με το που τον είδα στο Survivor τον αναγνώρισα και είπα του Χάρη “αυτόν τον ξέρω”.

Εκτός από το ότι γνώριζα τον Μάριο, είδα και τα υπόλοιπα παιδιά των “Μαχητών” ήταν επίσης ήταν δυνατά. Απέκτησαν ένα ενδιαφέρον οι Δευτέρες και οι Τρίτες μας. Χαιρόμασταν με τις νίκες και απογοητευόμασταν με τις ήττες. Το πλήγμα το μεγάλο ήταν όταν τραυματίστηκε ο Μάριος και με πήρε ο γιος μου κλαίγοντας για να μου το πει. Του λέω “έγινε κάτι με τη μαμά;” και μου λέει “χτύπησε ο Μάριος Πρίαμος και ίσως φύγει από το παιχνίδι. Δεν έχει νόημα πλέον το Survivor”», ήταν τα λόγια του Μάρκου Σεφερλή, που φόρεσε και ψεύτικο μούσι, για να είναι στο… κλίμα.