Ο Γιώργος Χρανιώτης αποχώρησε από το Survivor, δηλώνοντας ότι «είναι η πιο ενδιαφέρουσα περιπέτεια που έχω ζήσει μέχρι τώρα, ένα ταξίδι πραγματικά ανεπανάληπτο που συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου».

«Διάσημοι» και «Μαχητές» θα συνεχίσουν να μάχονται στο εξής με νέα δεδομένα, αφού αριθμητικά πλέον υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους. Όπως ανακοίνωσε χθες στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης, θα εξακολουθούν να είναι δύο οι ομάδες και θα αγωνίζονται ως δύο διαφορετικές ομάδες. Όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που παρέμεινε στο παιχνίδι, θα αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των «Μαχητών», εναλλάξ, ενώ η Σάρα και η Ευρυδίκη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μεταξύ τους.

Όλα αυτά μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας. Όταν φτάσουμε σε εκείνη την ημέρα, εάν στον αγώνα κερδίσουν οι «Διάσημοι» θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο. Εάν κερδίσουν οι «Μαχητές», που σημαίνει ότι θα αποχωρήσει ένας ακόμη «Διάσημος» από το Survivor, τότε το παιχνίδι μόνο στα αγωνίσματα θα μετατραπεί σε ατομικό και όλα τα αγωνίσματα στο εξής θα παίζονται ατομικά.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. το χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.414.769 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 71% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 50,8%.

Με σκορ 10-6 έχασαν στο χθεσινό αγώνα οι «Διάσημοι» οι οποίοι κλήθηκαν αμέσως μετά να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναδείχθηκε η νικήτρια και για πρώτη φορά στο Survivor οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν κατευθείαν από το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας.

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί, κι αμέσως μετά ο Γιώργος Χρανιώτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Πώς θα είναι στο εξής η συμβίωση των δύο «Διασήμων» στην παραλία; Πόσο έχει επηρεάσει την ψυχολογία τους η αποχώρηση του συμπαίκτη τους; Ποια είναι η άποψη του «Μαχητών» σχετικά με τα νέα δεδομένα που επικρατούν πλέον στο Survivor;

Οι απαντήσεις την Κυριακή με ένα επεισόδιο επάθλου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αντιμετωπίζει τέσσερις «Μαχητές», στο πρώτο νυχτερινό παιχνίδι του Survivor.