Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες διαγωνίστηκαν με έπαθλο το φαγητό αλλά και ένα δώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η πίστα που έγινε ο αγώνας ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχουμε παρακολουθήσει στο παιχνίδι καθώς δεν απαιτούσε σωματική δύναμη, αλλά ευελιξία, ισορροπία και καλό σημάδι.

Οι Μαχητές δεν έχασαν σε κανένα το σημείο το προβάδισμα και εν τέλει επικράτησαν κατά κράτος των Διασήμων με 10-2 οι οποίοι φάνηκαν εξαιρετικά αδιάφοροι για τα έπαθλα και για τη νίκη στο παιχνίδι. Ο Μάριος κέρδισε στον τελευταίο γύρο τον Κώστα Κοκκινάκη και έγραψε το τελικό σκορ. Δια στόματος Γιώργου Χρανιώτη ωστόσο ήρθε η παραδοχή πως οι Διάσημοι άφησαν τους Μαχητές να κερδίσουν καθώς τους έχει πειράξει πολύ ο τρόπος που έχασαν το περιβόητο ματς με την ένσταση.

Clipboard03

SURVIVOR

Ο Κοκκινάκης έκανε την κριτική του για την ήττα που του αναλογούσε παραδεχόμενος πως «κάποια στιγμή απλά σταματήσαμε να παίζουμε».

Οι Μαχητές πάντως στις δηλώσεις τους δεν στάθηκαν τόσο στο σκορ το οποίο όπως ανέφεραν δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά καθώς «κάποιες νίκες μας ήταν πολύ οριακές». Όπως και να έχει θα χαρούν το παγωτό και την πίτσα αλλά θα έχουν και την τύχη να παρακολουθήσουν μία ταινία στο σινεμά.

SURVIVOR SURVIVOR SURVIVOR