Αλληλέγγυος και απόλυτα σύμφωνος με τα όσα είπα ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης, δηλώνει ο Έκτωρ Κουφοντίνας, γιος του μέλους της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη.

Ο Έκτωρ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως: «Συνέλαβαν τον Φιλιππάκη επειδή δήλωσε πως δεν θα τον πείραζε μια τέτοια βόμβα να έσκαγε στα πόδια του Στουρνάρα; Τότε ας συλλάβουν καλύτερα κι εμένα που ‘μαι απόλυτα σύμφωνος με αυτή τη δήλωση κι αλληλέγγυος στον Φιλιππάκη, καθώς και δεκάδες χιλιάδες άλλους Έλληνες που αισθάνονται το ίδιο. Και για να μην υπεκφεύγω: Για να είμαι ξεκάθαρος λοιπόν δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα και αρκετών άλλων ακόμα».

Untitled

Φαίνεται, ωστόσο, πως η διαχειριστική ομάδα της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης δέχθηκε πολλές αναφορές για τη συγκεκριμένη δημοσίευση και έτσι την διέγραψε.

Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, ο Έκτωρ Κουφοντίνας, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα να γράφει δημόσια αυτά που πιστεύει, επανήλθε με νεότερη ανάρτηση, η οποία είχε και μια μικρή δόση χιούμορ.

«Καταγγέλλω το facebook που διέγραψε τη δημοσίευσή μου για τον Φιλιππάκη, τον Παπαδήμο και τον Στουρνάρα.

Ζητώ συγγνώμη από τις εφημερίδες που με αναδημοσιεύσαν, καθώς και από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος που πλέον δεν έχει υλικό να δουλέψει.

Να τα βρείτε με το facebook. Εγώ δεν έκανα τίποτα».

Untitled2