Με ένα λιτό δελτίο τύπου, το Epsilon ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Νίκο Καρβέλα. Φαίνεται πως μετά τον άγριο on air καβγά που είχε ο μουσικοσυνθέτης με τον παρουσιαστή του Star Academy, Μένιο Φουρθιώτη, το μεταξύ τους χάσμα ήταν αγεφύρωτο.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με το Νίκο Καρβέλα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο πρωτοφανής καβγάς ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου στο show του Epsilon, Star Academy, ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τον Μένιο Φουρθιώτη. Ο μουσικοσυνθέτης διαμαρτυρήθηκε στον αέρα που δεν του δόθηκε ο λόγος για να κάνει την κριτική του δυο φορές και ξέσπασε κατά του παρουσιαστή, ο οποίος ήθελε να συνεχίσουν την διαδικασία του show και θέλησε αρχικά να του αφαιρέσει το λόγο κλείνοντας του το μικρόφωνο.

«Παρακαλώ πολύ! Αν συνεχίσετε θα κλείσω το μικρόφωνο. Κύριε Ασπρούλια παρακαλώ πολύ κόψτε του τον ήχο» είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Όταν αργότερα, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον κριτή, ο τελευταίος σχολίασε: «Η δικτατορία σας τελείωσε;». «Κύριε Καρβέλα, αυτός είναι ο κανονισμός του Star Academy, αν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει είναι δικό σας θέμα», ήταν η απάντηση του κ. Φουρθιώτη, ο οποίος συνέχισε: «Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να αποχωρήσετε κ. Καρβέλα».