Το παιχνίδι που έχει δημιουργήσει ντελίριο στο τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει με νέο επεισόδιο την ερχόμενη Κυριακή και από ότι παρουσιάζει το τρέιλερ του ΣΚΑΙ για το Survivor, θα έχει και αυτό εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Φαίνεται πως οι Διάσημοι και οι Μαχητές δεν μπορούν να ξεπεράσουν όλα όσα συνέβησαν ανάμεσά τους και την μάχη που κέρδισαν στα χαρτιά οι δεύτεροι.

Στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου βλέπουμε αρχικά τον Μπο να αναφέρει στον Ντάνο και τον Γιώργο Χρανιώτη: «Οι πράξεις μιλάνε, τα λόγια λένε ό,τι θέλουν». Στο στρατόπεδο των Μαχητών, ο Μάριος Πρίαμος μιλάει στον Βασάλο και τα λόγια του δείχνουν μία δυσφορία: «Στον αγώνα ρε φίλε πρέπει να είμαστε εχθροί. Τι να κάνουμε δηλαδή».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αναφέρει στην κάμερα με νόημα: «Εκείνοι έστριψαν δεξιά, εμείς συνεχίζουμε ευθεία. Προσπαθούμε να τους βάλουμε στη δική μας ευθεία ή να πάμε από δεξιά, μαζί τους».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας που έχει τραβήξει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του τρέιλερ, ο οποίος σημείωσε «Ο καθένας χρησιμοποιεί ότι όπλα έχει στη φαρέτρα του». Το νέο επεισόδιο του Survivor έρχεται την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με έναν ακόμη αγώνα επάθλου.