Λάουρα Νάργες και Λάμπρος Χούτος ξαναβρέθηκαν μαζί, στο ίδιο πλατό αυτή τη φορά, μετά την αποχώρησή τους από το δημοφιλές παιχνίδι Survivor. Οι πρώην παίκτες ήταν καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη και της εκπομπής «Survivor Πανόραμα» και απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις που τους τέθηκαν για την εμπειρία τους στον Άγιο Δομίνικο ενώ τοποθετήθηκαν και για περιστατικά που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις και μέσα και έξω από το παιχνίδι.

Οι δυο τους αποκάλυψαν πως έχουν διατηρήσει επαφές με άλλους παίκτες που αποχώρησαν με την Λάουρα να λέει πως συναντιέται με την Σόφη Πασχάλη για γιόγκα ενώ ο Χούτος αποκάλυψε πως έκανε μπάρμπεκιου με τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Σόφη.

Σε εκείνο το σημείο η παρουσιάστρια μετέφερε στον πρώην ποδοσφαιριστή τη φράση που του αποδιδόταν όσο ήταν στο παιχνίδι από το κοινό και χρήστες τους διαδικτύου λέγοντάς του πως «ήσουν σκυλάκι του Χανταμπάκη».

Ο Λάμπρος Χούτος απλά χαμογέλασε και απέφυγε να απαντήσει σε αυτό εμμένοντας στην προηγούμενη δήλωσή του πως «δεν κακολογώ όσους είπαν άσχημα πράγματα για εμένα. Τους δικαιολογώ κιόλας καθώς είχαν μία εικόνα ελλιπή για το τι συνέβαινε μέσα στο παιχνίδι».