Άλλη μία δύσκολη εβδομάδα του δημοφιλούς παιχνιδιού Surivor φτάνει στο τέλος της και οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν την τύχη να φιλοξενήσουν για μία ολόκληρη μέρα στην παραλία τους τον πασίγνωστο τραγουδιστή Σάκη Ρουβά. Και ο ίδιος ο καλλιτέχνης μπορεί να διέκρινε ότι υπάρχει ένα «πάγωμα» μεταξύ Διάσημων και Μαχητών αλλά δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για το 24ωρο που έζησε μαζί με τους εναπομείναντες παίκτες.

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να κοιμηθεί έξω, εκεί κοντά που είχανε ανάψει την φωτιά και τους τραγουδούσε με την κιθάρα του.

SURVIVOR ΡΟΥΒΑΣ SURVIVOR ΡΟΥΒΑΣ SURVIVOR ΡΟΥΒΑΣ

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για την εμπειρία του και αποκάλυψε γιατί ξύπνησε με την ανατολή του ηλίου. «Θα βγουν καινούριοι άνθρωποι από το παιχνίδι. Να έχουν αντοχή και δύναμη μέχρι το τέλος. Να είναι ευτυχισμένοι όταν βγουν από εδώ μέσα για όσα έζησαν και τις εμπειρίες που πήραν», ανέφερε στην κάμερα ο γνωστός καλλιτέχνης.

Το πρωί πάντως δεν παρέλειψε να γευτεί τα περιβόητα πιτάκια του Ντάνου με τα οποία ενθουσιάστηκε τόσο που ζήτησε από τον Αγγελόπουλο τη συνταγή για να τα φτιάξει μόλις γυρίσει στην Ελλάδα.