Φαίνεται πως η μόδα με τις ενστάσεις στο ποδόσφαιρο πέρασε και στο… Survivor! Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες έφτασαν στο 9-9. Το τελευταίο αγώνισμα το έπαιξαν η Ευρυδίκη και ο Αγγελόπουλος από τους Διάσημους και η Σάρα και ο Μάριος από τους Μαχητές.

Οι Διάσημοι κέρδισαν τον αγώνα αλλά ο Αναγνωστόπουλος παρατήρησε πως ο Αγγελόπουλος δεν είχε πατήσει σε ένα σκαλοπάτι του στίβου μάχης ως όφειλε. Οι Μαχητές έκαναν ένσταση και όταν το ματς επαναλήφθηκε ο Μάριος κέρδισε τον εμφανώς εκνευρισμένο από αυτή την εξέλιξη Αγγελόπουλο!

Με τον τρόπο αυτό η κρίση ανάμεσα στους παίχτες των δυο ομάδων επανήλθε καθώς ακούστηκαν βαριές εκφράσεις κυρίως από την πλευρά των Διάσημων που κατηγόρησαν τους αντιπάλους τους πως κέρδισαν… στα χαρτιά ένα ματς που δεν έπρεπε να κερδίσουν.

Σύμφωνα με τον Κοκκινάκη ήταν λάθος η απόφαση των Μαχητών που πήραν για το πέναλτι, ενώ ο Μάριος παραδέχθηκε πως δεν κρίθηκε ο αγώνας από το γεγονός ότι ο Αγγελόπουλος δεν πάτησε ένα σκαλοπάτι αλλά υπάρχουν και κανόνες οι οποίοι πρέπει να τηρούνται.

Το κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες «βάρυνε»… επικίνδυνα και αυτό δεν άλλαξε ούτε με την έλευση του Σάκη Ρουβά καθώς η υποδοχή του διάσημου τραγουδιστή έγινε ξεχωριστά και όχι όπως ανάμενε και ο ίδιος ο Ρουβάς απ’ όλους μαζί.