Τις 100 ημέρες Survivor γιορτάζουν «Διάσημοι» και «Μαχητές» με την παρουσία του έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς με τη λάμψη και την ξεχωριστή του τηλεοπτική εμπειρία θα προσδώσει το δικό του στίγμα απόψε το βράδυ ΣΚΑΪ με ρόλο έκπληξη στο Survivor (αλλά και αύριο στο επεισόδιο της Τετάρτης), σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

s2

Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες αγωνίζονται και πάλι για τον αγώνα επάθλου. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημερώνει πως εκτός από το έπαθλο υπάρχει μία ακόμη μεγάλη, ιδιαίτερη έκπληξη που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει, χωρίς να τους την αποκαλύπτει. Όταν τελειώνει το αγώνισμα όλοι οι παίκτες επιστρέφουν, ενώ λίγο πριν φθάσουν ο παρουσιαστής έχει συνοδέψει τον Σάκη Ρουβά μ’ ένα ταχύπλοο σκάφος στην παραλία τους, όπου και τον συναντούν προς μεγάλη τους έκπληξη!

Στην ανακοίνωση του ΣΚΑΪ σημειώνεται ακόμη ότι ο κορυφαίος έλληνας σταρ «σπάει» το άβατο της παραλίας των παιχτών για πρώτη φορά με τις δυο ομάδες να καλωσορίζουν τον κορυφαίο καλλιτέχνη και να περνούν μαζί του αξέχαστες στιγμές ενωμένοι.

Ο Σάκης στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ημερών Survivor μαζί με όλους τους παίχτες γίνονται μία ομάδα και στέλνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης!