Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μπορεί να αποχώρησε πλέον από το Survivor αλλά ήταν μία από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού καθώς είχε βγει αρκετές φορές υποψήφια αλλά ο κόσμος ήταν αυτός που την κρατούσε μέσα.

Η πρώην παίκτρια των «Μαχητών» εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο «Survivor Πανόραμα» και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως οι συμπαίκτες της συζητούσαν μεταξύ τους τον τρόπο με τον οποίο θα τη βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση στα βραδινά συμβούλια.

«Μέχρι εδώ καλά είναι που έχει φτάσει. Μικρή είναι» σχολίαζαν μεταξύ τους κάποια από τα αγόρια της ομάδας. Στη συνέχεια πάντως «έδωσε» κανονικά τους Πάνο, Τσανγκ και Βασάλο, μιας και είπε πως «ήθελαν να διώξουν τα κορίτσια για να φτάσουν εκείνοι στον τελικό». Στη συνέχεια σχολίασε πως «γενικά ήταν ένα ανδροκρατούμενο παιχνίδι το Survivor αν και πιστεύω πως αν έφτανε κάποιο κορίτσι στον τελικό από την ομάδα μας και το οποίο θα είχε πιθανότητες να κερδίσει αυτή ήταν η Ειρήνη Κολιδά».

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου εξήγησε γιατί χάλασε η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ στην αρχή έκαναν καλή παρέα. «Σε καμία ψηφοφορία δεν με είχανε αφήσει ήσυχη εκτός από τη φορά που κέρδισα την ασυλία».

Η Ελισάβετ τέλος αναφέρθηκε και στον Ντάνο, τον οποίο έδιωξαν από την ομάδα τους κρατώντας τον μόνο ένα 24ωρο μαζί τους. Η πρώην παίχτρια αποκάλυψε ότι όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσουν ποιον θα στείλουν στους «Διάσημους» εκείνη τον ψήφισε και παρόλο που δεν τον ήξερε καλά ανέφερε πως «ίσως είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει στο Survivor».