Με τις δύο ομάδες του Survivor, τους Διάσημους και τους Μαχητές να είναι έχουν χορτάσει φαγητό, χορό και κοινωνικοποίηση με τους Τούρκους, το παιχνίδι συνεχίζεται και βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Απόψε στο στόχαστρο βρίσκεται ο Γιάννης Σπαλιάρας και φαίνεται να οργανώνεται ένα κύμα αντίδρασης σε βάρος του από τον Κώστα Ααναγνωστόπουλο, το γνωστό ως μισθοφόρο.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εκνευρίστηκε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor και φαίνεται πως οι Μαχητές έχουν πρόβλημα με τη συμπεριφορά του.

Μάλιστα ο μισθοφόρος ξεχωρίζει τον Σπαλιάρα από την υπόλοιπη ομάδα και τον τοποθετεί μόνο του στο κάδρο.

«Εμείς οι τέσσερις τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ πως ο Γιάννης θέλει μόνο να δίνει εντολές, δεν του αρέσει να ακούει. Το σεβόμαστε επειδή ηλικιακά είναι μεγαλύτερος από εμάς, αλλά ως ένα σημείο. Η ομάδα έκανε αρκετή υπομονή», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην κάμερα, ενώ σε στιγμιότυπο που όλοι είναι στην καλύβα λέει στον Γιάννη Σπαλιάρα: «Χάλασε όλη η ψυχολογία της ομάδας. Κάνε την αυτοκριτική σου λοιπόν».

Σημειώνεται ότι χθες υποδείξεις του Κώστα Αναγνωστόπουλο στον Γιάννη Σπαλιάρα, στο αγώνισμα του Survivor, εκνεύρισαν το γνωστό μοντέλο που μετά το τέλος ζήτησε… εξηγήσεις από τον συμπαίκτη του.

Σπαλιάρας: «Εσύ τι μου λες και με νευριάζεις ρε Κώστα;»

Αναγνωστόπουλος: «Γιατί την πετάς με δύναμη, άμα θες να σου πω γιατί»

Σπαλιάρας: «Ξέρεις ότι έχω νεύρα, πιο σιγά πες μου»

Αναγνωστόπουλος: «Σου είπα πιο σιγά και την πέταξες δυνατά. Και σου λέω ηρέμησε, μην έχεις νεύρα»

Στο τρέιλερ επίσης βλέπουμε πως ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και απαιτεί μεγάλη δύναμη και πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος χτυπάει στο αγώνισμα και όλοι τρέχουν δίπλα του. Αν είναι κάτι σοβαρό, θα το μάθουμε το βράδυ της Δευτέρας στο επεισόδιο που θα προβληθεί.