Ο Ορέστης Τσανγκ αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor δίνει τη δική του εξήγηση στο ερώτημα γιατί οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Ντάνος τράβηξε πάνω του τις κάμερες του παιχνιδιού και αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στους υπόλοιπους. Ο Ορέστης Τσανγκ μιλώντας στο People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα αναφέρει:  «Τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον έζησα ελάχιστες μέρες μέχρι να φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Από την πρώτη κιόλας γνωριμία μας στην Αθήνα αντιλήφθηκα πως θα είναι ένας καλός και δυνατός παίκτης, κάτι που φάνηκε από τις πρώτες ώρες που βρεθήκαμε μαζί στην ίδια παραλία. Σε αυτό το σημείο θα σου πω κι ένα μυστικό: όταν χάναμε 6-0 από τους Διάσημους, γύρισα και είπα στους συμπαίκτες μου πως ήταν λάθος που τον διώξαμε από την ομάδα μας και κάποιοι από αυτούς γύρισαν και μου είπαν: “Δεν πειράζει. Τώρα που δεν είναι εδώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχουμε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο εμείς”. Η δική μου άποψη ήταν πρώτα να κερδίζουμε για να τρώμε και μετά να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο, που, αν θες και τη γνώμη μου, είναι και ανούσιο σε ένα παιχνίδι επιβίωσης».

Για το λαθραίο φαγητό αναφέρει: «Διαπίστωσα πως η πείνα είναι ένα από τα δυσκολότερα στοιχεία του Survivor. Έπρεπε να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουμε. Βέβαια, οφείλω να σου πω ότι στις ελάχιστες φορές που έγινε ανταλλαγή προϊόντων για φαγητό, κάτι που ήταν εκτός των κανονισμών, εγώ δεν συμμετείχα. Ουσιαστικά, η παράνομη ποσότητα τροφής ήταν ελάχιστη για την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να ξεγελάμε περισσότερο το μυαλό μας και όχι το στομάχι».